ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ CABLENET;

Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας να καταχωρήσετε τον ταχυδρομικό σας κωδικό και το σύστημα αυτόματα θα σας εμφανίσει εάν η περιοχή σας καλύπτεται. Επίσης, μπορείτε να μάθετε αυτή την πληροφορία τηλεφωνώντας στο 130. Ένας εκ των λειτουργών του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης θα σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ CABLENET;
 1. Αρχικά πρέπει να ελέγξετε εάν υπάρχει κάλυψη από το δίκτυο της Cablenet στην περιοχή σας. Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας να καταχωρήσετε τον ταχυδρομικό σας κωδικό και το σύστημα αυτόματα θα σας εμφανίσει εάν η περιοχή σας καλύπτεται. Επίσης, μπορείτε να μάθετε αυτή την πληροφορία τηλεφωνώντας στο 130. Ένας εκ των λειτουργών του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης θα σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.
 2. Για να γίνετε συνδρομητής σε ένα από τα πακέτα της Cablenet μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών. Επιπλέον μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας*. Η διαδικασία για να γίνει κάποιος συνδρομητής είναι η ακόλουθη:
 • Συμπλήρωση της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών της Cablenet
 • Πληρωμή €40,00 για εγγύηση από κάτοικους Κύπρου (το ποσό αυτό είναι επιστρέψιμο με τον τερματισμό συνδρομής και την επιστροφή του εξοπλισμού σε καλή και λειτουργήσιμη κατάσταση)
 • Πληρωμή €140,00 για εγγύηση από μη κάτοικους Κύπρου (το ποσό αυτό είναι επιστρέψιμο μετον τερματισμό συνδρομής και την επιστροφή του εξοπλισμού σε καλή και λειτουργήσιμη κατάσταση)
 • Σε περίπτωση που διαμένετε σε πολυκατοικία, θα χρειαστεί να παρθεί έγκριση για παροχή cable υπηρεσιών από το διαχειριστή ή τη διαχειριστική επιτροπή της πολυκατοικίας (η διαδικασία αυτή γίνεται από την Cablenet).

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορά υφιστάμενου τηλεφωνικού αριθμού δεν ισχύει η ηλεκτρονική αίτηση. Σημειώστε επίσης ότι απαραίτητα για μεταφορά τηλεφωνικού αριθμού από άλλο παροχέα θα χρειαστεί να προσκομίσετε αντίγραφο του τελευταίου σας λογαριασμού, την ταυτότητά σας και πιστοποιητικό διευθυντών εάν η αίτηση αφορά νομικό πρόσωπο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;

Η Cablenet ενεργεί βάσει διαδικασίας που αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των υπηρεσιών εντός 30 εργάσιμων ημερών από την προσκόμιση ή εξασφάλιση όλων των απαραίτητων και/ή ζητηθέντων εγγράφων, εξουσιοδοτήσεων, συγκαταθέσεων και εγγυήσεων. Ο μέσος χρόνος αναμονής για τις εγκαταστάσεις είναι 15 εργάσιμες μέρες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ;

Η σύμβαση με την Cablenet ισχύει για δώδεκα  (12) μήνες από την υπογραφή της. Η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα κατά την λήξη της για νέα περίοδο δώδεκα (12) μηνών κάθε φορά, εκτός εάν οποιοσδήποτε εκ των Συμβαλλομένων ειδοποιήσει γραπτώς τον έτερο Συμβαλλόμενο τουλάχιστο τριάντα (30) ημέρες πριν την λήξη της ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ;

Μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό σας, μέσω των παρακάτω Τρόπων Πληρωμής:

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

 • Εντολή άμεσης χρέωσης: Συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στα Καταστήματα Cablenet.
 • Αυτόματη χρέωση πιστωτικής κάρτας: Συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στα Καταστήματα Cablenet.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 • Πληρωμή μέσω του portalτων συνδρομητών της Cablenet, Cablenet.me, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης σας.
 • Πληρωμή μέσω του pay.cablenet.me, για άμεση εξόφληση του λογαριασμού σας. (Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης)
 • Πληρωμή μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.comστην ενότητα «Τηλεφωνία και Τηλεόραση».
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στα Καταστήματα Cablenet.

ΜΕΤΡΗΤΑ

 • Πληρωμή στα Καταστήματα Cablenetπαρουσιάζοντας το Τιμολόγιο σας.
 • Πληρωμή στα ταμεία της Τράπεζας Κύπρου, Ελληνικής Τράπεζας, AlphaBankκαι όλα τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα παρουσιάζοντας το Τιμολόγιο σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CABLENET

 • ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 1. Λεωφ. Αθαλάσσης 72, 2023 Στρόβολος  2. Λεωφ. Αρχαγγέλου 49 A-B, 2057 Στρόβολος
 • ΛΕΜΕΣΟΣ: 1. Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 1, 4001 Μέσα Γει.τονιά 2. Πλουτάρχου 39, 3060 (γωνία Πάφου και Ομονοίας)
 • ΛΑΡΝΑΚΑ: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 53, Κτίριο Κασσιανός 3, 6036 Δροσιά

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Πληρωμές λογαριασμών στα καταστήματα μας επιβαρύνονται με €1,50.

Πληρωμές μέσω τραπεζών και Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων και πληρωμές μέσω JCC Smart χρειάζονται μέχρι και πέντε εργάσιμες μέρες για επεξεργασία. Ο λογαριασμός σας θεωρείται πληρωμένος, αφού εμφανιστεί το ποσό της συναλλαγής σε τραπεζικό λογαριασμό της Cablenet.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ:

Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας με την υπηρεσία σας, σας συνιστούμε όπως τακτοποιείτε το λογαριασμό σας έγκαιρα. Τυχόν μη τακτοποίηση του λογαριασμού σας θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της υπηρεσίας.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει χρέωση επανασύνδεσης της υπηρεσίας σας (€5.00).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;
 • Δεν υπάρχει καμιά συνδρομή στην οποία υποχρεούστε να πληρώνετε για πρόσβαση στο διαδίκτυο.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ;

Οποιαδήποτε αλλαγή στις υπηρεσίες σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικός στο 130 χωρίς υπογραφή νέας σύμβασης.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ;

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία με την υπηρεσία σας, σας συνιστούμε όπως τακτοποιείτε το λογαριασμό σας έγκαιρα. Τυχόν μη τακτοποίηση του λογαριασμού σας θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της υπηρεσίας. Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει χρέωση επανασύνδεσης της υπηρεσίας σας (€5,00).

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ;

Μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών στο 130.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας στο +357 22255130.

Μενού