Τώρα η αναβάθμιση της υπηρεσίας σου είναι στο χέρι σου!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, επίλεξε με λίγα μόνο κλικ την αναβάθμιση ή την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στην υπηρεσία σου και απόλαυσε αυτό που πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες σου!


Για την προσθήκη της Υπηρεσίας Ultra WiFi powered by Plume HomePass® απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Internet.


Για την προσθήκη του Football EU+ ή του Football For All απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Τηλεόρασης.

Για την προσθήκη του Dusk TV ή του Deluxe TV απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Τηλεόρασης.
Ένας Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να επιβεβαιώσει τις παραπάνω αλλαγές που επιθυμείς. Οι αλλαγές θα γίνουν εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που απαιτείται αποκωδικοποιητής ή κάρτα SIM, ένας Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες.


Μείνε σε επαφή μαζί μας!

Με τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας δηλώνεις τις επιλογές σου για επικοινωνία, για σκοπούς Μάρκετινγκ, ώστε να μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα και με ασφάλεια, για τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας και όλα τα νέα της Cablenet. Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία επιλογές, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις κάτι σημαντικό.

Η Cablenet θα σε ενημερώνει για πληροφορίες που αφορούν στη συνδρομή σου, την τιμολόγησή σου και για τυχόν διακοπή των υπηρεσιών σου, ανεξαρτήτως των πιο πάνω επιλογών σου. Μπορείς να αποσύρεις τη συγκατάθεση σου, ανά πάσα στιγμή, αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε κατάστημα μας ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 130.

Συμπλήρωση από Cablenet